Marketingkonsulent

Ansæt en marketingspecialist eller salgsekspert

Business        strategic-planning-process[1]

Det handler om ekspertise, kompetencer, fleksibilitet og effektivitet

4ADVICE – Freelance Marketings koncept er gennem fleksibilitet at tilføje virksomheden kompetencer inden for marketing og salg. Opgaverne er forskellige alt efter virksomhedens størrelse, hvor stærkt virksomheden er etableret i markedet, og hvor velfundret marketing- og/eller salgsfunktionen i forvejen er repræsenteret i virksomheden. Tilføj virksomheden de rette marketing- og salgskompetencer med erfarne ledere og medarbejdere. Vi arbejder på alle niveauer i organisationen f.eks. som direktør og/eller -chef, projektleder og/eller -ansvarlig. Afgørende er virksomhedens behov, de salgs- og marketingkompetencer som efterspørges og de udfordringer, som skal løses.

Den lille eller den nyetablerede virksomhed

Markedspositionen er ofte svag og salget står som regel alene i afsætningen af virksomhedens ydelser. Virksomhedens identitet og profil er ikke markedsrettet i tilstrækkelig grad til at udnytte produkternes fulde potentiale. Opgaven er her at skabe overblik over de mange muligheder og at prioritere de enkelte udviklingsopgaver så effektivt som muligt. Strategien skal fastlægges og rodfæstes i virksomheden, og taktikkerne skal målrettes og tilpasses strategien. Som alt andet starter marketing og salget i det små, men at få begyndt kan i længden være afgørende for virksomhedens succes og eksistensberettigelse.

Den veletablerede virksomhed med egen marketing- og salgsfunktion

Selv etablerede virksomheder kan have behov for at tilføre “nyt blod” til organisationen. Det kan være for at videreudvikle markeds- og salgsindsatsen, optimere marketingfunktionen eller for blot midlertidigt at lukke et hul, som er opstået ved f.eks. sygdom eller barsel, eller fordi en betroet medarbejder har forladt virksomheden. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt, at virksomheden har fokus på sine strategiske mål, og at kontinuiteten og konsistensen i markedsindsats og produkter udvikles målrettet, så effektivt og omkostningsbevidst som muligt.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>